Reacties Toertocht 2015

Binnengekomen via email:

Geachte heer / mevrouw,
We willen nog laten weten dat het afgelopen zondag een zeer mooie tocht was en goed georganiseerd namens onze vereniging MTB Cuijk.

-----------------------------------------------------

Zaterdag ontmoette ik enkele leden van uw vereniging die bezig waren met het uitzetten van uw tocht door het natuurgebied Herkenbosch en De Meinweg.Dit was voor mij het teken dat ik zondag wat eerder met de hond (Diva een Ierse Setter Van 3 jaar) erop uit moest trekken om de vele Deelnemers niet tot last te zijn en Diva los kon laten lopen. Tijdens de wandeling op zondag diverse leden tegengekomen die de route controleerden en de weggehaalde linten weer aanbrachten . Op de parkeerplaats nabij het golfterrein stonden de leden al klaar om de deelnemers te trakteren op lekkere hapjes kortom aan de organisatie zou het niet liggen om er een succes van te maken.
Vanmorgen mijn route weer gelopen en dat is de reden van mijn schrijven mijn wandelroute loopt van Kranenpoort tot en met het Melickerven  zo’n 16 kilometer en tijdens deze wandeling ben ik geen enkel weggegooid flesje blikje of papiertje tegen gekomen.
Hiervoor wil ik uw vereniging en allen die zich ingespannen hebben voor uw tocht een heel groot compliment geven .U bent het voorbeeld voor degenen die het niet zo nauw nemen met het netjes houden van dit mooie natuurgebied en alle vuil  maar laten slingeren tijdens het fietsen of wandelen.

 Hartelijke groeten

Adrie Huisman

Met een poot van Diva

Facebook

Frank Schattorie
Super tocht, TOP!

Marc Dambacher Mooie goed georganiseerde tocht!!

Leon Heijman
Super tocht , Top georganiseerd

Miranda Smeets Coenen
Sjieke tocht heb voor het vierde op een volgende jaar meegefiets en het was top verzorgt tot volgend jaar

John Bos
Super tocht , thankx !

Maarten Evers
Top ochtend gehad. Top georganiseerd. Dikke prima

Jeroen Daniels
Mooi ronde,goed weer en het lag er super bij top!!

Darja Deenen
Leuke tocht! Chapeau voor de organisatie! 

Wim Peeters
Ik had het erger verwacht maar de route was inderdaad gewoon goed! Goede wegwijzers wederom, goed georganiseerd. Volgend jaar kom ik weer. 55km route gedaan, ik was wel leeggereden.... en toen moest ik nog 2.5km tot aan de finish. Totaal dus 57.5km gereden en een gemiddelde van 19kmph. Niet slecht met een paar klimmen waar ik toch moest afstappen.

Linda Ritchi-Spee Ik mis de foto’s van fietsende dames ! Mooie route en goed verzorgd. Bedankt! Graag de volgende keer het zware stuk aan het begin...dan ben ik nog fit ...

 

 

Agenda